6 de gener del 2011

Anuncis

A classe de COED vam veure una sèrie d'anuncis i en vam analitzar els missatges que preteninen transmetre.

Primer de tot vam veure un anunci de Golf. Aquest igualava la confiança que tenim amb les persones properes a nosaltres i la confiança que podem tenir amb un cotxe.

El segón anunci que vam veure ere de Galerias, de roba: Ens mostrava la sortida dels nens en una escola, esverats i fent malifetes, i volia demostrar la resistència d'aquesta roba.

El següent anunciava una colònia de la marca Barbie: Surt una nena d'uns 8 anys, la qual se suposa que porta aquesta colònia, passant pel davant d'un nen assegut que li diu al seu gos que mai l'abandonarà. El nen, al veure la nena i sentir la seva olor, s'aixeca i la segueix, deixant al gos sol. El primer missatge que podem veure és que, segons l'anunci, les nenes de 8 anys ja es posen colònia per atraure als nens. El segón, és que els nens ja van al darrere de les nenes.

L'últim anunci que vam veure var ser Oh Brother!, que també anuncia un cotxe. En aquest anunci juguen amb el valor i els sentiments de la família perquè et compris aquest cotxe. 

Els mitjans de comunicació, mitjançant imatges molt sutils, poden transmetre missatges molt forts, per això, aquests s’han de donar compte que també són medis educatius i no fer segons quins anuncis, ja que els nens creixent veient la televisió i també n'aprenen d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada